Stoiximan Super League

Κοντά σε γκολκίπερ ο Ολυμπιακός, ανοιχτό του χαφ

Προχωρημένες επαφές για τον τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Σα και τον Τζολάκη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει βάλει στο τραπέζι όλα τα ονόματα των υποψήφιων στόχων για τη μεσαία γραμμή.

Μετά το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις σε μεταγραφικό μέτωπο στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή η πιο κοντινή μεταγραφή είναι εκείνη του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν σε προχωρημένο επίπεδο τον γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Σα και τον Τζολάκη την επόμενη σεζόν.

Το προηγούμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί κοντά σε συμφωνία με τον Μπόμπι Αλέν, ενώ είχαν προταθεί ο διεθνής Άνταμ Μπόγκναρ και ο Λιντνιν. Ακόμα και ο Μέγερι που ανήκει στον Ατρόμητο και κοστολογείται από 350 χιλιάδες μέχρι 500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό έχουν τοποθετηθεί στο τραπέζι όλα τα ονόματα που αφορούν την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, από παλιότερες ως πιο πρόσφατες περιπτώσεις παικτών που έχουν εξεταστεί για τον παίκτη που θα διαδεχθεί τον Νάτχο και φυσικά για τον αντι-Φορτούνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x