Ιταλία

Κοντά στη μετακόμιση στο «Σαν Σίρο» η Αταλάντα

Το «ΟΚ» της Μίλαν περιμένει η Αταλάντα, προκειμένου να χρησιμοποιήσει το «Σαν Σίρο» ως έδρα στο Champions League.

Το «Σαν Σίρο» φαίνεται ότι θα είναι η έδρα, η οποία θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της Αταλάντα, στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League.

Ο CEO των «μπεργκαμάσκι», Λούκας Περκάσι, έχει ήδη λάβει την έγκριση του δημάρχου του Μιλάνου, Μπέπε Σάλα, καθώς και της διοίκησης της Ίντερ και τώρα αναμένει την απάντηση της Μίλαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», αυτή αναμένεται να δοθεί μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι αύριο.

Θυμίζουμε ότι η Αταλάντα έχει ήδη αρχίσει την ανακατασκευή του «Atleti Azzurri Stadium», η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021.

Το νέο γήπεδο της ομάδας του Μπέργκαμο θα μετονομαστεί σε «Gewiss Arena» και το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x