Η Σαχτάρ του Ντόνετσκ, πιστή στο… δόγμα της, συνεχίζει να… ψαρεύει ταλέντα από τη Βραζιλία. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη χώρα της σάμπας, ένας ακόμα νεαρός βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα της Ουκρανίας. Πρόκειται για τον Φρεντ.
Ο Φρεντ – απλή συνωνυμία με τον γνωστό, βασικό επιθετικό της εθνικής Βραζιλίας – ανήκει στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 24 αγώνες πρωταθλήματος, σημειώνοντας 6 γκολ.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου, έχει δοθεί η σχετική άδεια στη Σαχτάρ, προκειμένου να υποβάλει σε ιατρικές εξετάσεις τον Φρεντ, μετά τις οποίες – αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα – αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου, οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Φρεντ αναμένεται να «πέσουν» εντός της εβδομάδας.
Κώστας Κουκάρας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






