Stoiximan Super League

Κοντά στη Σέλτικ ο Μπάρκας!

Σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Σέλτικ για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Πολύ κοντά στη μετακόμισή του στη Σκωτία για λογαριασμό της Σέλτικ είναι ο Βασίλης Μπάρκας!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σκωτία, οι διαπραγματεύσεις των Κελτών με την ΑΕΚ συνεχίζονται διαρκώς και μάλιστα οι δύο ομάδες έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία με ένα ποσό που θα φέρει στα ταμεία της Ένωσης περίπου 5 εκατ. ευρώ ενώ θα προβλεφθούν και μπόνους, που μπορούν να εκτοξεύσουν το deal στα 6-6,5 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, οι «κιτρινόμαυροι» θα θέσουν στη συμφωνία και ποσοστό μεταπώλησης, ύψους 10%.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις του παίκτη με τους πρωταθλητές Σκωτίας, η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, με τον διεθνή γκολκίπερ να υπογράφει (εφόσον βέβαια κυλήσουν όλα ομαλά) συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και το οποίο θα του αποφέρει πάνω από 800.000 ευρώ ετησίως.

O 26χρονος διεθνής κίπερ, βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2016 όταν και μεταγράφηκε από τον Ατρόμητο, έχοντας πραγματοποιήσει 111 συμμετοχές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του 61 αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x