Γενικά

Κοντά στην έξοδο από την Persib Bandung ο Εσιέν

Απών από τις τελευταίες προπονήσεις της Persib Bandung είναι o Mάικλ Εσιέν, με την ομάδα από την Ινδονησία να δείχνει αποφασισμένη να τερματίσει το συμβόλαιό του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προς αποχώρηση από την Persib Bandung είναι ο Μάικλ Εσιέν.

Ο Γκανέζος μέσος με θητεία σε Παναθηναϊκό, Τσέλσι, Ρεάλ, Μίλαν, Λιόν και Μπαστιά έχει απουσιάσει από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του, με τον βοηθό προπονητή της, Φερνάντο Σόλερ, να δηλώνει: «Είναι τόσες μέρες που δεν προπονείται, τον περιμένουμε να εξετάσουμε την κατάστασή του».

Η διοίκηση των Ασιατών φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή της να τον απομακρύνει, καθώς ο Εσιέν πιάνει θέση ξένου (μη Ασιάτη). Ο πρώην μέσος του «τριφυλλιού» με την ομάδα από την Ινδονησία έχει πέντε γκολ σε 29 αγώνες πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Χρήστος Μανωλάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x