Γαλλία

Κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Τέλες

Κάτοικος Παρισιού αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι ο αριστερός μπακ της Πόρτο, Άλεξ Τέλες, τον οποίο διεκδικούν, επίσης, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι στοχεύουν στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Πόρτο, Άλεξ Τέλες την τελευταία διετία. Το περσινό καλοκαίρι, η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης είχαν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον, ενώ το τελευταίο διάστημα η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 27χρονο άσο.

Πάντως, δημοσίευμα στη Βραζιλία παρουσιάζει την Παρί Σεν Ζερμέν ως την επικρατέστερη ομάδα που θα αποκτήσει τον Άλεξ Τελες από την Πόρτο. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα έχουν αίσιο τέλος.

Όλα δείχνουν ότι οι Παριζιάνοι θα κερδίσουν τη μάχη με την Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα, που ναι μεν θέλουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν κινήθηκαν γρήγορα για την απόκτησή του. Οι «μπλε» έχουν ως πρώτη επιλογή τον αριστερό οπισθοφύλακα της Λέστερ, Μπεν Τσίλγουελ ωστόσο δεν είναι μία εύκολη περίπτωση εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων των «αλεπούδων».

Το συμβόλαιο του Άλεξ Τέλες με τους «δράκους» λήγει το καλοκαίρι του 2021 και γι’ αυτό πρόθεση της διοίκησης είναι να πουλήσει τον Βραζιλιάνο διεθνή το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x