Πορτογαλία

«Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ντιόγκο Βιάνα»

Σημερινό ρεπορτάζ της «Α’ Bola» αναφέρει ότι ο Ντιόγκο Βιάνα βρίσκεται στον δρόμο για τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας την μεταγραφή του «τελειωμένη»!

Ως… τελειωμένη υπόθεση αντιμετωπίζει η «Α’ Bola» την μετακίνηση του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό!

Κι αυτό γιατί, σε σημερινό της δημοσίευμα, η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος δεξιός ακραίος αμυντικός είναι μια ανάσα από το να λύσει το συμβόλαιό του με τη Μπράγκα και να ενταχθεί στο «τριφύλλι»…

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:
«Ο Ντιόγκο Βιάνα βρίσκεται στο δρόμο για τον Παναθηναϊκό της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Α' Bola, ο 30χρονος αμυντικός οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες του τερματισμού της συνεργασίας του με την Μπράγκα προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα σελίδα στην καριέρα του με την ελληνική ομάδα.

Αυτή θα είναι η τρίτη περιπέτεια του στο εξωτερικό, μετά από τα περάσματα του από την ολλανδική Φένλο (2009 έως το 2010) και τις βουλγαρικές Λίτεξ Λόβετς (2015/2016) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2016).

Ο Ντιόγκο Βιάνα έχει ήδη εκπροσωπήσει τις Αβες, Πεναφιέλ, Ζιλ Βιθέντε, Μπελενένσες και Μπράγκα στην Πορτογαλία, όπου επέστρεψε στις αρχές της περασμένης σεζόν. Κατέληξε να κάνει οκτώ συμμετοχές με τη Μπράγκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x