Europa League

Κόντε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Ίντερ τη νέα σεζόν»

Άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του ο Αντόνιο Κόντε.

«Βόμβα» έριξε ο Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα της Ίντερ από την Σεβίλλη (3-2) στον τελικό του Europa League. Παρότι έχει συμβόλαιο, δήλωσε πως δεν είναι βέβαιος για την παραμονή του στον πάγκο.

«Θα μιλήσουμε με την διοίκηση την επόμενη εβδομάδα και θα αποφασίσουμε για το μέλλον μου. Δεν είμαι σίγουρος πως θα είμαι προπονητής της Ίντερ τη νέα σεζόν. Είναι μια απόφαση που θα πάρουμε από κοινού. Η Ίντερ πάντως θα σχεδιάσει το μέλλον, με μένα ή χωρίς», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται πως παρά την καλή πορεία των «νερατζούρι» φέτος, ο Κόντε φερόταν να έχει έρθει σε ρήξη με την διοίκηση για κάποιες δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της Serie A πως δεν είναι αντίστοιχα ισχυρή με τη Γιουβέντους εντός κι εκτός γηπέδου.

Όσο για την απώλεια του τίτλου; «Ήταν ένας σκληρός και ισορροπημένος τελικός, όπου μια φάση θα μπορούσε να κρίνει τα πάντα. Εμείς είχαμε δύο καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο και δεν σκοράραμε, ενώ ήμασταν άτυχοι με την κόντρα του Λουκάκου στο τρίτο γκολ της Σεβίλλης. Πάντως δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Έδωσαν τα πάντα και κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες που θα βοηθήσουν στο μέλλον. Πιστεύω πως η πείρα της Σεβίλλης από τέτοια παιχνίδια έκανε τη διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x