Ισπανία

«Κοιτάζει» και Γκριμάλντο η Μπαρτσελόνα

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άλεξ Γκριμάλντο από την Μπενφίκα υπάρχει από μεριάς Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να επιθυμεί διακαώς την έλευση ενός αριστερού μπακ στο «Καμπ Νου».

Η αναζήτηση αριστερού μπακ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στην Μπαρτσελόνα, με ισπανικά δημοσιεύματα να μιλούν για έντονο ενδιαφέρον των Καταλανών για την απόκτηση του Άλεξ Γκριμάλντο από την Μπενφίκα.

Ο 26χρονος Ισπανός είχε περάσει από τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα» από το 2008 μέχρι το 2016, όταν μετακόμισε στη Λισαβόνα για λογαριασμό της Μπενφίκα. Στους Πορτογάλους δεν άργησε να κάνει αισθητή την παρουσία του και εξελίχθηκε σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, με την οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 152 εμφανίσεις με 12 γκολ.

Σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο Γκριμάλντο, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ενώ η εφημερίδα «Sport» σε δημοσίευμά της αναφέρει πως οι Καταλανοί θα κάνουν άμεσα πρόταση δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πολύ πιθανό μάλιστα, το ενδεχόμενο να προσφερθούν και ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα, με τους «Αετούς» να ενδιαφέρονται για τους Μιγκέθα, Πουτς και Μπαλντέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x