Ελλάδα

«Κόλλησε» η Εθνική στην πρεμιέρα του Elite Round του Euro U-17

Σημαντική ευκαιρία να βάλει θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Elite Round του Euro U-17 ξόδεψε η Εθνική Παίδων. Αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω, ισοφαρίστηκε 1-1 από τη Σλοβακία στην πρεμιέρα.

Ισοπαλία με την οποία δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη (βάσει του πώς εξελίχθηκε το ματς) έφερε η Εθνική Παίδων στην πρεμιέρα του Elite Round του Euro U-17. Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη προηγήθηκε της Σλοβακίας, πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά κόλλησε εντέλει στο 1-1.

Στον αγώνα που έγινε επί ολλανδικού εδάφους (γήπεδο De Wieen-Venray), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε προβάδισμα με πέναλτι του Γεωργιάδη στο 41’.

Παρόλο όμως που οι Σλοβάκοι έμειναν με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του τερματοφύλακά Μπαντζγκόν στο 62’), κατάφεραν τελικά να πάρουν τον πόντο με γκολ του Σάουερ στο 79’.

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής Παίδων θα είναι η Ουγγαρία, την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή, 27 Μαρτίου (13:00) στο Sportpark Parkzicht-Uden.

Στο άλλο παιχνίδι του 1ου Ομίλου, η Ολλανδία επικράτησε 2-0 της Ουγγαρίας.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης, προκρίνεται ο πρώτος του κάθε ομίλου, καθώς και οι 7 καλύτεροι δεύτεροι των 8 συνολικά Ομίλων.

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελίδης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Δρόσος (60’ Αρσενίδης), Γκούμας (60’ Καλοσκάμης), Φίλων, Αμπαρτζίδης, Κωττάς (79’ Λιατίφης), Κοσίδης, Άνταμ (79’ Μαυρόπουλος), Γκιτέρσος (60’ Τζίμας).

Η Βαθμολογία του Ομίλου

1.Ολλανδία 3
2.Ελλάδα 1
3.Σλοβακία 1
4.Ουγγαρία 0

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Ελλάδα-Ουγγαρία (Κυριακή 27 Μαρτίου, 13:00)
Ολλανδία-Σλοβακία (Κυριακή 27 Μαρτίου, 17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x