Σκωτία

«Κόλλησε» η Ρέιντζερς, πλησίασε η Σέλτικ

Δεν κατάφερε να νικήσει η Ρέιντζερς στη Γλασκώβη την Αμπερντίν και, με το 2-2 που της παραχώρησε για την 11η αγωνιστική της Scottish Premier, είδε τη διαφορά της στην κορυφή να μειώνεται στο -2.

Η Ρέιντζερς παραχώρησε 2-2 στην Αμπερντίν στο «Αιμπροξ Παρκ» για την 11η αγωνιστική της Scottish Premier και δεν κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Σέλτικ στην κορυφή, με τους «διαμαρτυρόμενους» να βρίσκονται στο +2 και να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την «κούρσα» στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους κυπελλούχους Ευρώπης του 1983 στην όγδοη θέση.

Όλα αυτά εκμεταλλεύτηκε η Σέλτικ, η οποία νίκησε 3-1 τη Χιμπέρνιαν στο Εδιμβούργο και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή, μπαίνοντας πιο γερά στο «κόλπο» του τίτλου και αφήνοντας τους «χιμπς» οριακά στην πρώτη πεντάδα.

Αυτό οφείλεται και το γεγονός πως η Χαρτς έμεινε στο 1-1 στην έδρα της εκ των ουραγών Σεν Τζόνστον και δεν κατάφερε να διατηρηθεί πάνω από τους «καθολικούς», από τους οποίους απέχει τώρα -1.

Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση της Νταντί Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε 1-1 στην έδρα της όγδοης Λίβινγκστον.

Έμειναν μακριά από την Ευρώπη Μάδεργουελ, Σεν Μίρεν μετά το μεταξύ τους 2-2 στην έδρα της πρώτης.

Απίστευτη Ρος Κάουντι διέσυρε 5-0 την Νταντί εκτός έδρας στο ντέρμπι των δύο τελευταίων και την πλησίασε στον έναν πόντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x