Σκωτία

«Κόλλησε» η Χαρτς, απειλεί η Σέλτικ

Αρχίζει να «κάνει νερά» στη Scottish Premier η Χαρτς, η οποία παραχώρησε 1-1 στη Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου για την 11η αγωνιστική και έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει το +6.

Η Χαρτς ήρθε 1-1 εντός έδρας με τη Χιμπέρνιαν στο παραδοσιακό ντέρμπι του Εδιμβούργου για την 11η αγωνιστική της Scottish Premier και έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει στην κορυφή το +6 από τη δεύτερη Σέλτικ, η οποία μείωσε στο -4, έχοντας ένα ματς περισσότερο, αλά η Χαρτς παραμένει το φαβορί αυτήν τη στιγμή.

Αντίθετα, η «αιώνια» αντίπαλος έμεινε στο -3 από τις προνομιούχες θέσεις.

Σάρωσε 5-0 στην έδρα της Νταντί η Σέλτικ και πλησίασε τις «καρδιές», δείχνοντας πιο σοβαρή από ότι στα ματς του Europa League και με το ένα παιχνίδι λιγότερο ετοιμάζεται να πλησιάσει την κορυφή, αφήνοντας τους γηπεδούχους σταθερά ουραγούς.

«Έβγαλαν τα μάτια» τους Ρέιντζερς και Κιλμάρνοκ στη Γλασκώβη και με το μεταξύ τους 1-1 οι «διαμαρτυρόμενοι» έμειναν εκτός των προνομιούχων θέσεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στην κορυφή.

«Ξέρανε» τη Λίβινγκστον εκτός έδρας 1-0 η Σεν Τζόνστον, την άφησε στο -3 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και η ίδια πλησίασε στο -4 από ‘κει.

Σάρωσε 3-0 εντός έδρας τη Χάμιλτον η Αμπερντίν και την άφησε στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις.

«Πέρασε» από την έδρα της Σεντ Μίρεν η Μάδεργουελ με 2-0 και την άφησε σταθερά στην προτελευταία θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x