Copa America

Ο Φαρίνιες σταμάτησε την Κολομβία!

Η Κολομβία έκανε τα πάντα απέναντι στη Βενεζουέλα για να «διπλώσει» τις νίκες της στο Copa America, αλλά ο απίθανος Φαρίνιες είχε κατεβάσει ρολά, χαρίζοντας στην ομάδα του τον πρώτο της βαθμό (0-0).

Ακόμα... βγάζει ο απίθανος Γουίλκερ Φαρίνιες!

Ο 23χρονος γκολκίπερ της Λανς έκανε την εμφάνιση της ζωής του απέναντι στην Κολομβία, χαρίζοντας στη Βενεζουέλα τον πρώτο της βαθμό (0-0) στο Copa America!

Οι Κολομβιάνοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Γκοϊάνια, τελειώνοντας το ματς για τη 2η αγωνιστική του βορείου ομίλου με 63% κατοχή μπάλας και 13 τελικές, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας των «βιλοτίντο» είχε κατεβάσει ρολά.









Έτσι, η Βενεζουέλα -των οκτώ κρουσμάτων κορωνοϊού- πήρε την ισοπαλία, με τους «καφετέρος» στον αντίποδα να χάνουν την ευκαιρία να «διπλώσουν» τις νίκες τους μετά το 1-0 επί του Εκουαδόρ στην πρεμιέρα, φτάνοντας τους 4 βαθμούς.

Στις 03:00, θυμίζουμε, η οικοδέσποινα του 47ου Copa America Βραζιλία υποδέχεται το Περού.

Οι συνθέσεις:

Κολομβία (Ρουέδα): Οσπίνα, Τεσίγιο, Σάντσεζ, Μίνα, Μουνιόθ, Καρδόνα (62' Ντίαζ), Ουρίμπε, Μπάριος, Κουαδράδο, Ζαπάτα (73' Μπόρχα), Μούριελ (62' Καμπάθ)

Βενεζουέλα (Πεσέιρο): Φαρίνεζ, Κιουμάνα, Μάγκο, Α. Μαρτίνεζ, Λα Μαντία, Γκονζάλεζ (89' Ερνάντεζ), Κάσερες (89' Καστίγιο), Μανθάνο (59' Ερέρα), Μορένο, Χ. Μαρτίνεζ, Αριστεγκέτα (83' Κόρδοβα)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο:

Κολομβία-Βενεζουέλα 0-0

Βραζιλία-Περού (18/06, 03:00)

Η βαθμολογία:

Κολομβία 4 (σε 2 αγ.)
Βραζιλία 3
Βενεζουέλα 1 (σε 2 αγ.)
Περού 0
Εκουαδόρ 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Βενεζουέλα-Εκουαδόρ (20/06, 00:00)

Κολομβία-Περού (20/06, 03:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x