Copa America

Με… buzzer beater, τρίτη στο Κόπα Αμέρικα η Κολομβία

Η Κολομβία κατέλαβε την 3η θέση στο Κόπα Αμέρικα, καθώς επικράτησε με 3-2 στις καθυστερήσεις του μικρού τελικού του Περού.

Την τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα κατέλαβε η Κολομβία, η οποία επικράτησε με 3-2 του Περού στις καθυστερήσεις του μικρού τελικού της διοργάνωσης. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Κολομβιανούς ήταν ο Λουίς Ντίας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 90+4’ του αγώνα!

Το Περού άνοιξε το σκορ με το γκολ του Γιόσιμαρ Γιοτούν στο 28’, μετά από ασίστ του Κρίστιαν Κουέβα. Η Κολομβία ισοφάρισε στο 49’ με εκτέλεηση του Γκιγιέρμο Κουαδράδο που πέρασε από την μέση του περουβιανού τοίχους και νίκησε τον Πέδρο Γκαγιέσε.

Οι Κολομβιανοί κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 66’, με τον Ντίας να έρχεται «πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Γκαγιέσε.

Ο Τζιανλούκα Λαπαδούλα ισοφάρισε σε 2-2 στο 82’, όμως ο Ντίας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με ένα σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να δώσει τη νίκη και την τρίτη θέση στο Κόπα Αμέρικα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x