Γενικά

Σοκ στις Κομόρες: Χωρίς τερματοφύλακα κόντρα στο Καμερούν λόγω κορωνοϊού!

Οι Κομόρες «χτυπήθηκαν» από την Covid-19 και αναγκάζονται να κατέβουν χωρίς τερματοφύλακα και τον πρώτο τους προπονητή στο παιχνίδι με το Καμερούν για τους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Μόνο ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα στις Κομόρες, λίγες μέρες πριν το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία τους, αυτό με το Καμερούν τη Δευτέρα (24/1) για τους «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι στο τουρνουά πλήττονται σε τέτοιο βαθμό από τον κορωνοϊό, ώστε να αναγκάζονται να κατέβουν στο ματς χωρίς τερματοφύλακα!

Συγκεκριμένα, έχουν ανιχνευθεί δώδεκα κρούσματα στις τάξεις τους, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή τους, Αμίρ Αμπντού, αλλά και των δύο διαθέσιμων πορτιέρε τους. Την ίδια στιγμή ο έτερος τερματοφύλακας, Μπεν Μποϊνά, είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Να σημειωθεί ότι βάσει των κανονισμών της CAF, μια ομάδα είναι αναγκασμένη να αγωνιστεί ακόμα κι εάν λόγω Covid-19 δεν έχει κανέναν αναγνωρισμένο τερματοφύλακα, αρκεί να έχει διαθέσιμους έντεκα αρνητικούς ποδοσφαιριστές. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως σημειώνεται, η Οργανωτική Επιτροπή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής θα λαμβάνεις ειδικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x