Πορτογαλία

Κονσεϊσάο: «Kόντρα σε όλους και σε όλα-Περίμενα περισσότερα»

Ο τεχνικός της Πόρτο ήταν έντονα δυσαρεστημένος μετά την ήττα-σοκ της Πόρτο από την Φαμαλικάο, τόσο για την εμφάνιση της ομάδας του, όσο και για την διαιτησία.

Το restart στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας βρήκε την Πόρτο εκτός φόρμας και να χάνει με 2-1 από την Φαμαλικάο. Έτσι αν απόψε η Μπενφίκα κερδίσει την Τοντέλα, θα την γκρεμίσει από την κορυφή. Ο προπονητής των «δράκων», Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ήταν εύκολα απογοητευμένος.

«Ήμασταν ανώτεροι σε όλα, όμως τα παιχνίδια δεν κερδίζονται από στατιστικά, αλλά από ανταγωνιστικές ομάδες, με νοοτροπία πρωταθλητή. Περίμενα περισσότερα. Αν θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές πρέπει να δώσουμε περισσότερα, κυρίως όσον αφορά στην ανταγωνιστική συγκέντρωση», τόνισε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα άφησε αιχμές για την διαιτησία: «Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει ξανά στο τέλος, αλλά δεν μας δόθηκε πέναλτι στον Αμπουμπακάρ. Έχουμε συνηθίσει πια, τα ίδια έγιναν και με τη Ρίο Άβε και θα ξαναγίνουν στο μέλλον. Θα πρέπει να συνεχίσουμε απέναντι σε όλους και σε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x