Euro 2016

Μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας αποχωρεί από την Ουαλία ο Κόουλμαν

Ο προπονητής της Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν ανακοίνωσε πως μετά το Μουντιάλ του 2018 θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «δράκων».

Οι Ουαλοί έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις στο φετινό Euro υπό την καθοδήγηση του Κρις Κόουλμαν, αλλά ο τελευταίος έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ οδήγησε την εθνική ομάδα της πατρίδας του στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για τους «δράκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 46χρονου προπονητή:

Για την αποχώρηση του από την Ουαλία: «Είμαι σίγουρος πως δεν θα συνεχίσω στον πάγκο της Ουαλίας μετά το τέλος του Μουντιάλ του 2018. Όταν συμπληρωθεί η διαδικασία των προκριματικών για το επόμενο Παγκόσμιο κύπελλο θα συμπληρώνω 6 χρόνια στον πάγκο της ομάδας, αρά η μελλοντική αποχώρηση μου πιστεύω πως θα είναι μια σωστή απόφαση».

Για το Μουντιάλ της Ρωσίας: «Θα βάλω τα δυνατά μου για να μπορέσω να βοηθήσω την Ουαλία στα δύσκολα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ. Στόχος μας είναι να πάμε στη Ρωσία και να κάνουμε περήφανους τους συμπατριώτες μας. Η επιτυχημένη παρουσία μας στο Euro θα είναι ο οδηγός για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συμβόλαιο του Κόουλμαν λήγει μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x