Γενικά

Κόπα Λιμπερταδόρες: Έμειναν στο μηδέν Μπόκα-Παλμέιρας στον πρώτο ημιτελικό

Μπόκα και Παλμέιρας ήρθαν ισόπαλες στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ανοιχτούν λογαριασμούς άφησαν Μπόκα Τζούνιορς και Παλμέιρας μένοντας στο 0-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες στο «Μπομπονέρα» του Μπουένος Άιρες.

Οι γηπεδούχοι, με τον Έντινσον Καβάνι στην κορυφή της επίθεσης, είχαν πολλές καλές στιγμές στο ματς, ωστόσο η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα, που είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2020 και το 2021, κράτησε το μηδέν και πλέον θα έχει το… πλεονέκτημα έδρας στη ρεβάνς που θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως χθες, στον άλλο πρώτο ημιτελικό, Φλουμινένσε και Ιντερνασιονάλ είχαν έρθει 2-2 στον βραζιλιάνικο «εμφύλιο», με τη ρεβάνς προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x