Η Κοπεγχάγη έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της, επικρατώντας 3-1 της Μπρόντμπι στην παράταση και εξασφαλίζοντας θέση στα προκριματικά του Conference League! Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να παίζει στα Relegation playoffs(!), η ομάδα του Μπο Σβένσον έδειξε χαρακτήρα στο τελευταίο της παιχνίδι και πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο σε ένα καυτό ντέρμπι.
Η Μπρόντμπι, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάντο, κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με γκολ στο φινάλε. Εκεί όμως μίλησε ο Γιουσουφά Μουκόκο: Ο Γερμανός φορ, που είχε δεχθεί έντονη κριτική όλη τη σεζόν, σημείωσε δύο γκολ και γύρισε μόνος του το παιχνίδι, σώζοντας μέρος της χαμένης τιμής της FCK.
Οι γηπεδούχοι πίστεψαν ξανά στο θαύμα όταν ο Βανλερμπέργκε έστειλε τη μπάλα στο «Γ», όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από μακρά εξέταση στο VAR. Στις καθυστερήσεις της παράτασης, ο Μουκόκο έβαλε οριστικό τέλος στα όνειρα της Μπρόντμπι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Η Κοπεγχάγη μπαίνει έτσι στα προκριματικά του Conference League, ενώ η Μπρόντμπι ολοκληρώνει τη χρονιά χωρίς τίτλο και χωρίς Ευρώπη, παρά την προσπάθεια της τελευταίας στιγμής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






