Ισπανία

Στους «16» του Copa del Rey με «καυτό» Ζοσέ η Σοσιεδάδ

Στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (20/1) η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία επικράτησε 2-0 της Κόρδοβα με δύο γκολ του Ζοσέ.

Την πρόκρισή της στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας πανηγύρισε την Τετάρτη (20/1) η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία επικράτησε 2-0 στον εκτός έδρας νοκ-άουτ αγώνα με την Κόρδοβα.

Σκόρερ αμφότερων των γκολ της αναμέτρησης ήταν ο Γουίλιαν Ζοσέ. Αρχικά, στο 57’ αξιοποίησε τη σέντρα του Λόπες, ανοίγοντας το σκορ με κοντινή προβολή. Ενώ, στο 84’ δεν είχε κανένα πρόβλημα να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όταν η μπάλα έφτασε σε εκείνον, ύστερα από κλέψιμο της ομάδας του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σε μία αναμέτρηση, στην οποία οι Βάσκοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο μόλις τέσσερις εξ αυτών βρήκαν στόχο.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της 3ης κατηγορίας της Ισπανίας είχε πραγματοποιήσει back-to-back εκπλήξεις αποκλείοντας την Αλμπαθέτε της Segunda Division και τη Χετάφε της Primera Division.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x