Γενικά

Παίκτης της Κορίνθιανς συνελήφθη μετά από καταγγελία για ρατσιστική επίθεση παίκτη της Ιντερνασιονάλ

Ο Ράφαελ Ράμος της Κορίνθιανς συνελήφθη για ρατσιστική συμπεριφορά μετά από καταγγελία του Εντενίλσον της Ιντερνασιονάλ.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μετά την ισοπαλία της Ιντερνασιονάλ με την Κορίνθιανς (2-2) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Ο Ράφαελ Ράμος της Κορίνθιανς συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για ρατσιστική επίθεση που έκανε σε βάρος του ο Εντενίλσον της Ιντερνασιονάλ.

Ο 27χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ, που φέρεται να αποκάλεσε τον αντίπαλό του «μαϊμού», κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του γηπέδου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν από τη διοίκηση της ομάδας καταβλήθηκε εγγύηση ύψους περίπου 2.000 δολαρίων.

Η υπόθεση θα ερευνηθεί από τις αρχές και ασφαλώς αν προκύψουν αποδείξεις πως ο Ράφαελ Ράμος επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά αναμένεται να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά, σε αθλητικό αλλά και ποινικό επίπεδο. Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται πως δεν χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη λέξη, αλλά κάποια άλλη και πως η πορτογαλική του προφορά παρερμηνεύτηκε από τον Εντενίλσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x