Oλλανδία

Κορυφή με τεσσάρα για Αγιαξ

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Αγιαξ σάρωσε 4-1 τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ για την 29η αγωνιστική της Eredivisie και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αγιαξ σάρωσε 4-1 τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ για την 29η αγωνιστική της Eredivisie και βρέθηκε στο +1 στην κορυφή της βαθμολογίας από τη δεύτερη Αϊντχόφεν, που αν νικήσει την Κυριακή τη Φίτεσε στο Αρνεμ, θα βρεθεί ξανά αυτή στην πρώτη θέση.

Από τη πλευρά της, η Βίλεμ έμεινε στο -2 από την προνομιούχο επτάδα και περιμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Φαν Ντε Μπέεκ έκανε το 0-1 στο 14’, ισοφάρισε ο Ισακ με πέναλτι στο 26’ και το αυτογκόλ του Χέρκενς στο 41’ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Φέλτμαν στο 53’ και ο Ζίγιεκ στο 79’ έφεραν το θρίαμβο.

Έφυγε με 1-1 από την έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ η Αλκμααρ και έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τους γηπεδούχους οριακά εκτός των επικίνδυνων θέσεων.

«Στραπάτσο» για την Ουτρέχτη, που έχασε 0-5 στη Χάγη από την Ντε Χάαγκ, όμως έμεινε στην πρώτη πεντάδα, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στις μεσαίες θέσεις.

Στην πρώτη εξάδα έμεινε η Χέρακλες, η οποία νίκησε εντός έδρας την ουραγό Μπρέντα 1-0.

Οριακά στο -1 από την προνομιούχο επτάδα βρέθηκε η Γκρόνινγκεν, που νίκησε 1-0 την Εξέλσιορ και την άφησε στη ζώνη των πλέι άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x