Πορτογαλία

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κόατες, χάνει το ντέρμπι

Πλήγμα στη Σπόρτινγκ ενόψει Μπενφίκα. Ο αρχηγός των «λιονταριών», Σεμπαστιάν Κόατες, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα χάσει το ντέρμπι με την Μπενφίκα.

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα του Σεμπαστιάν Κόατες. Ο αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και ως εκ τούτου θα χάσει το ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής (3/12) με την Μπενφίκα. Το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα.

Πρόκειται, ασφαλώς, για μια μεγάλη απώλεια για τα «λιοντάρια» στο… παρά πέντε, καθώς ο Ουρουγουανός στόπερ είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του στη σεζόν, στην οποία έχει 17 συμμετοχές και 4 γκολ μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Σπόρτινγκ είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς (παρέα με την Σπόρτινγκ), ενώ οι «αετοί» είναι στη δεύτερη θέση με 31.

Θα χάσει, φυσικά, το παιχνίδι με τον Άγιαξ της Τρίτης (7/12), για την 6η αγωνιστική του Champions League, στο οποίο, πάντως, θα πάει δίχως βαθμολογικό κίνητρο, καθώς θα τερματίσει δεδομένα στην 2η θέση του τρίτου ομίλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x