Ισπανία

Ενδιαφέρον για τον Κουντέ από Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται έντονα για τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ζιλ Κουντέ.

Η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα είναι ιδιαίτερη, αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος επηρεάζουν άμεσα την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Τσάβι αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, αφού παρά το γεγονός της επιστροφής στους «8» του Champions League, πληρώνει την κακή εικόνα της ομάδας και την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της ενδέχεται να πουληθούν, σε μια προσπάθεια σταθεροποίησης της οικονομικής κατάστασης και οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης βλέπουν … μεταγραφικές ευκαιρίες.

Ο Ζιλ Κουντέ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν απασχολήσει ομάδες της Αγγλίας, με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» να αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι ενδιαφέρονται για το Γάλλο αμυντικό.



Η ικανότητά του να αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο δεξί άκρο αλλά και η εικόνα του, τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στη Βαρκελώνη, έχουν εμπνεύσει τους συλλόγους του Νησιού, ωστόσο η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται αρνητική για την πώλησή του.

Από την άλλη μία καλή πρόταση θα μπορούσε να προσφέρει οικονομική ανάσα στο σύλλογο, αφού η αξία του Κουντέ βρίσκεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το 2027, ενώ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 36 αγώνες και μετράει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x