Βολές του Αλέξη Κούγια κατά του Τζιανλούκα Φέστα με αφορμή την παραίτησή του Ιταλού προπονητή με σχετική επιστολή.

«Η μία δυσάρεστη έκπληξη ακολουθεί την άλλη και λυπάμαι γιατί ο κ. Φέστα δεν είχε το θάρρος να με αντικρίσει κατά πρόσωπο και να μου υποβάλλει την παραίτηση του και προτίμησε αυτό να το κάνει με μία επιστολή», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ σε γραπτή του δήλωση η οποία συνεχίζει:

«Ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα αναγνώριζε τη βοήθεια που του προσέφερα στηρίζοντάς τον στις δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά βοήθησα το έργο του κάνοντας 6 πολύ ακριβές μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, που τον βοήθησαν να έχει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην προπονητική του διαδρομή.
Εκείνο που ξέρω στη ζωή μου είναι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις μάθει μόνο να προσφέρεις.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Θα μιλήσω για όλα μέσα στην εβδομάδα.
Καλή επιτυχία στον κ. Φέστα ό,τι κι αν επιδιώξει στη ζωή του και το σπίτι μου στη Μύκονο είναι στη διάθεση του ίδιου και της οικογενείας του όποτε αυτός το θελήσει»
, καταλήγει ο γνωστός ποινικολόγος.

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Αγγλικοί εμφύλιοι στους τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ σε σούπερ απόδοση*! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λάρισα