Γενικά

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι αυτός που έσωσε τη ζωή του Κουλιμπαλί!

Καταλυτικής σημασίας ήταν η βοήθεια που παρείχε ο Χάμες Ροντρίγκες στον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί, με τον Κολομβιανό να του σώζει ουσιαστικά τη ζωή.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το καρδιακό επεισόδιο που είχε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κι όπως προκύπτει και από το ιατρικό τιμ της Αλ-Γουάκρα, η βοήθεια που παρείχε στα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν καταλυτική.

Ο Κολομβιανός, που αποτέλεσε για αρκετά χρόνια έναν σούπερ-σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αγωνίζεται πλέον στην Αλ-Ραγιάν και με το που είδε τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να σωριάζεται στο έδαφος, έτρεξε απ’ ευθείας από πάνω του, ώστε να τον φέρει σε μια τέτοια στάση ώστε να μπορέσει να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τον γιατρό της Αλ-Γουάκρα, Μουκχτάρ Σαμπάν, ο Χάμες Ροντρίγκες με την κίνησή του να σταθεροποιήσει τον 32χρονο χάρισε πολύ περισσότερο χρόνο στο ιατρικό τιμ, μέχρι καταφθάσει στο σημείο και να διαπιστωθεί το τι συνέβαινε με την κατάστασή του.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος νοσηλεύεται ακόμα, αλλά η πορεία της υγείας του είναι σταθερή και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x