Ο Κουλούρης «γυάλισε» στην Ντινάμο Μόσχας, αλλά η Πογκόν της... ξέκοψε την κουβέντα!
Πολωνικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι η ομάδα του Στσέτσιν, έλαβε πρόταση έξι εκατ. ευρώ από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Λιβάι Γκαρσία, από τον Δεκέμβριο του 2024!
Συγκεκριμένα ο έγκριτος δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρστσικ, τονίζει ότι η Ντινάμο, «έσκασε» έξι εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Κουλούρη, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε άμεσα, με την Πογκόν να μην συζητά καν την πώληση του πρώτου της σκόρερ!
Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας διεθνής στράικερ έχει ήδη σκοράρει 26 τέρματα και θα πάρει το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο πολωνικό πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε χατ τρικ και στον τελικό Κυπέλλου.
??Pogon Szczecin odrzucila gigantyczna oferte za Efthimiosa Koulourisa! Dinamo Moskwa zaproponowalo za Greka ok 6 milionow euro (wliczajac bonusy). Klub nie chcial sprzedawac go do Rosji.
— Tomasz Wlodarczyk (@wlodar85) May 17, 2025
Wkrotce rozmowy o nowym kontrakcie:
?? https://t.co/Rn9kOMh4No pic.twitter.com/XHhtXFii0M
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






