Ισπανία

Κούμαν: «Αισιόδοξοι για τη συμμετοχή του Μέσι, ο τελευταίος λόγος σε εκείνον»

Ρεαλιστικές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Μέσι στον τελικό του Super Cup, δίνει ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Την αισιοδοξία του ότι ο Λιονέλ Μέσι -ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον μηρό- θα καταφέρει να αγωνιστεί στον επικείμενο (17/1, 22:00) τελικό του ισπανικού Super Cup μεταξύ των Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο, μετέφερε μία μέρα πριν τον αγώνα ο Ρόναλντ Κούμαν.

Βέβαια, ο τεχνικός των Καταλανών επισήμανε ότι η τελική απόφαση ανήκει στον ηγέτη της ομάδας του, καθώς εκείνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το σώμα του.

«Ο Λέο έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή (15/1). Θα προπονηθεί μαζί μας σήμερα (Σάββατο, 16/1) και θα δούμε πώς θα πάει. Ο ποδοσφαιριστής έχει πάντα τον τελευταίο λόγο γιατί ξέρει το σώμα του. Θα περιμένουμε μέχρι το πρωί της Κυριακής, επειδή γνωρίζει το σώμα του και θα είμαστε σε θέση να έχουμε άποψη.

Αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος υπερθεμάτισε το προφανές ότι η ομάδα του είναι πιο δυνατή με τον Μέσι και πως «όταν λείπει, λείπει κάτι
».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός σταρ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του ημιτελικού με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στον οποίο οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Διαβάστε ακόμα:

Προς 7 Μαρτίου οι εκλογές της Μπαρτσελόνα

Με το... ζόρι η Σεβίλλη, ντροπιαστικός αποκλεισμός για Αλαβές

Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x