Ισπανία

Κούμαν για Χάαλαντ: «Η τελική απόφαση ανήκει στον πρόεδρο»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του Μέσι, αλλά και στις φήμες για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται αύριο (05/4) τη Βαγιαδολίδ για την 29η αγωνιστική της La Liga.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ρόναλντ Κούμαν ρωτήθηκε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, αλλά και για τις φήμες που θέλουν τον επιθετικό της Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάαλαντ, στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο τον τεχνικό να πετάει το... μπαλάκι στον Πρόεδρο του συλλόγου, Τζοάν Λαπόρτα.


«Συζητάμε με τον πρόεδρο για τα μελλοντικά σχέδια, αλλά η τελική απόφαση λαμβάνεται από εκείνον. Όλοι μας εργαζόμαστε ώστε να βελτιώσουμε την ομάδα, γνωρίζοντας πως η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι και η καλύτερη δυνατή», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον Χάαλαντ πως:

«Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν είναι δικοί μας. Όπως κάθε σύλλογος, έτσι και εμείς κάνουμε τα σχέδιά μας για τη νέα σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν μας ενδιαφέρουν τα ονόματα που ακούγονται. Είμαστε επικεντρωμένοι στο στη φετινή σεζόν».

Τέλος, ερωτηθείς για τον Αργεντινό σταρ δήλωσε πως: «Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι είναι ένα σημαντικό ζήτημα για εμάς και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον κρατήσουμε στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x