Ισπανία

Κούμαν: «Η Μπαρτσελόνα είναι μαζί μου σε μια κατάσταση ανοικοδόμησης»

Ο Ρόναλντ Κούμαν ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα τον στηρίζει απόλυτα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο, τονίζοντας πως εκείνο που χρειάζονται οι «μπλαουγκράνα» είναι χρόνος και υπομονή.

Η Μπαρτσελόνα βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας της, τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στο οικονομικό.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη απέναντι σε Γρανάδα και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα, έχουν φέρει τον Ρόναλντ Κούμαν ένα... βήμα από την έξοδο.

Ήδη τις τελευταίες ώρες ακούγονται αρκετά ονόματα ώστε να διαδεχθούν τον Ολλανδό τεχνικό στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», καθώς όπως τονίζεται από τα ισπανικά ΜΜΕ, αρκετοί είναι εκείνοι εντός συλλόγου που ζητούν την απομάκρυνσή του.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανατρέπονται μετά τις σημερινές δηλώσεις του Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (23/9) εκτός εδρας αναμέτρησης με την Κάντιθ.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος τεχνικός έφτασε στην αίθουσα Τύπου και διάβασε ένα κείμενο στους δημοσιογράφους, προτού αποχωρήσει από τον χώρο, χωρίς μάλιστα να δεχθεί καμία ερώτηση.

«O σύλλογος είναι μαζί μου σε μια κατάσταση ανοικοδόμησης. Η οικονομική κατάσταση συνδέεται με τον αθλητισμό. Ως σύλλογος πρέπει να ξαναχτίσουμε την ομάδα χωρίς να κάνουμε μεγάλες οικονομικές επενδύσης, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν ευκαιρίες, όπως είχαν οι Τσάβι και Ινιέστα, αλλά χρειάζεται υπομονή. Σε λίγα χρόνια μπορούν να γίνουν μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου.

Το να βρεθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος θα ήταν επιτυχία. Στο Champions League όμως μην περιμένετε θαύματα. Η ομάδα πρέπει να υποστηρίζεται με λόγια και με πράξεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, όπως και στο παιχνίδι με τη Γρανάδα»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x