Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Ρόναλντ Κούμαν, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στην καρδιά.

Με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ολλανδός προπονητής μίλησε για όσα έζησε ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς του για την βοήθεια και την φροντίδα να γίνει καλά.

Το μήνυμα του Κούμαν

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ αυτό του περασμένου Σαββατοκύριακου. Για εμένα, αλλά πάνω απ' όλους για την οικογένεια και τους φίλους μου. Ευτυχώς, οι γιατροί με βοήθησαν άμεσα και φανταστικά και είμαι πολύ ευγνώμον γι' αυτό.

Γίνεσαι πολύ ταπεινός με γεγονότα όπως αυτό. Ήταν καταπληκτικό να βλέπεις πόσοι άνθρωποι κινήθηκαν. Είμαι ευγνώμον για όλα τα γλυκά μηνύματα από ανθρώπους που γνωρίζω και από συλλόγους, αλλά και από ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου. Αυτό μου έδωσε δύναμη και είμαι πολύ ευγνώμον γι' αυτό.

Αυτή την στιγμή νιώθω πολύ υγιής. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με φουλ δυνάμεις, μόλις η μπάλα κυλήσει ξανά. Ξανά: ευχαριστώ για την στήριξη. Θα τα πούμε σύντομα»