Ισπανία

Κούμαν: «Κέρδισα δύο μέρες ηρεμίας»

Ο Ρόναλντ Κούμαν μίλησε για την ανακούφιση που του έφερε η νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια (3-1).

Νίκη... αποσυμπίεσης ήταν για τον Ρόναλντ Κούμαν αυτή της Μπαρτσελόνα επί της Βαλένθια (3-1). Ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να μην είναι ακόμη απόλυτα ασφαλής στον πάγκο, αλλά σίγουρα αισθάνεται κάπως καλύτερα.

«Υπάρχουν όμορφα πράγματα στο ποδόσφαιρο και πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις. Έχω δύο μέρες ηρεμίας μπροστά μου μέχρι το επόμενο παιχνίδι και θέλω να τις εκμεταλλευτώ», τόνισε ο Κούμαν επισημαίνοντας πως «... θα πρέπει και την Τετάρτη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου να δείξουμε ανάλογο πρόσωπο. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας».

Η «Μπάρτσα» έχει αρχίσει με δύο ήττες στο Champions League και είναι επιτακτική ανάγκη οι τρεις βαθμοί στο προσεχές ματς του «Καμπ Νου».

Όσο για τη διαχείριση που έκανε σε συγκεκριμένους παίκτες, είπε: «Το γεγονός ότι ο Φάτι αντικαταστάθηκε μετά από μία ώρα αγώνα, ήταν προγραμματισμένο και το είχαμε συζητήσει. Ηταν η πρώτη του φορά ως βασικός και είχαμε συμφωνήσει με τους γιατρούς ότι θα έπαιζε για μια ώρα. Δεν θέλω να τον υπερφορτώσω πριν από μια τόσο σημαντική εβδομάδα. Πάντα λέμε ότι μας λείπουν παίκτες σαν αυτόν, που μπορούν να κάνουν την διαφορά και που έχουν τις ιδιότητες στο ένας εναντίον ενός. Παίκτες σαν αυτόν ή όπως ο Αγουέρο, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά. Ηταν μια αλλαγή που δεν ήθελα να κάνω, αλλά έπρεπε να γίνει. Ο Ανσού και ο Ντεπάι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Έχουν αποδείξει ότι έχουν καλή σύνδεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x