Oλλανδία

Κρέμασε οριστικά τα παπούτσια του ο Μέντες!

Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του πήρε ο Μέντες Ντα Σίλβα! Στα 34 του, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, που υπήρξε μέλος και του τεχνικού τιμ επί Αναστασίου, έβαλε τέλος στην καριέρα του.

Οριστικό «αντίο» στο ποδόσφαιρο είπε ο Μέντες Ντα Σίλβα!

Ο 34χρονος Ολλανδός, που υπήρξε παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά και μέλος του τεχνικού τιμ επί Αναστασίου -φεύγοντας σαν κύριος από την ομάδα- επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους πέρυσι, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της γενέτειράς του (και εκείνου που τον ανέδειξε), τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

Η τελευταία, ωστόσο, αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του, με αποτέλεσμα ο επτά φορές διεθνής να κρεμάσει ξανά, αλλά οριστικά αυτήν τη φορά, τα παπούτσια του, έχοντας προσθέσει 9 συμμετοχές στις 117(!) με την ομάδα του ολλανδικού λιμανιού, από την πενταετία 1999-2004.

Ο Μέντες αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη διετία 2013-2015, μετρώντας 38 εμφανίσεις -και κανένα γκολ. Πριν το πέρασμά του από το «τριφύλλι» είχε περάσει από Άγιαξ (δανεικός από Σπάρτα), Μπρέντα, Άλκμααρ και Σάλτσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x