Stoiximan Super League

Κρέσπο: «Αν χρειαστεί, θα δώσουμε ακόμα και τη ζωή μας»

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Άνχελ Κρέσπο.

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τη νίκη επί του Βόλου μίλησε ο Άγχελ Κρέσπο, έπειτα από τη νίκη επί των Θεσσαλών.

Ο αρχηγός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε την αποφασιστικότητα των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Σίγουρα, ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Όσο καιρό είμαι στον ΠΑΟΚ, έχω ζήσει κυρίως καλές στιγμές. Αυτή την εβδομάδα δεν ήταν καλή και έγινε πιο δύσκολη όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αλλά χάρηκα με την αντίδραση της ομάδας και τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα καθώς καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε με εμφατικό τρόπο»

Για το τι έφταιξε στα προηγούμενα παιχνίδια: «Είναι σίγουρα δύσκολο να εξηγήσω. Γιατί δουλεύουμε στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα δεν συνάδουν με την εικόνα μας. Αυτόν που είναι σίγουρο είναι ότι πρέπει να βγάλουμε καλύτερο μας εαυτό γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Για το τι έμαθε από το προηγούμενο διάστημα: «Ουσιαστικά αυτό που μου έδειξε είναι ότι δεν χάνεις όταν δεν κερδίζει ένα παιχνίδι, αλλά όταν βάζεις κάτω το κεφάλι κα τα παρατήσεις. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει και παλεύει μέχρι τέλους το στόχο της».

Για το ντέρμπι: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα για να ανακτήσουμε λίγη από την αυτοπεποίθηση μας. Τα ντέρμπι είναι πάντα μία διαφορετική ιστορία και αν χρειαστεί, θα δώσουμε ακόμα και τη ζωή μας, για να πάρουμε τη νίκη. Αυτήν τη στιγμή το πιο σημαντικό, είναι να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το παιχνίδι της Τετάρτης, μα δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσουμε και σκεφτόμαστε μόνο αυτό».



Διαβάτε ακόμα:


ΠΑΟΚ της ανατροπής και τώρα «τελικός»!

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Άλλη ομάδα με Ελ Καντούρι, «βρήκε» φορ με Κρμέντσικ

Γκαρσία: «Μπορώ να σηκώσω όλα τα βάρη, έχω μεγάλες πλάτες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x