Ελλάδα

Κρίνεται η παραπομπή των «28» στην υπόθεση της «συμμορίας» του ποδοσφαίρου

Αν η αναίρεση γίνει δεκτή, η δικογραφία θα επιστρέψει για τρίτη φορά σε Συμβούλιο Εφετών, ενώ αν δεν γίνει δεκτή, τότε οι 28 κατηγορούμενοι θα παραπεμφθούν οριστικά και αμετάκλητα σε δίκη.

Εκδικάστηκε στο ΣΤ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, η αίτηση αναίρεσης του βουλεύματος που έχει υποβάλει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Β. Ζαχαρής, στην υπόθεση της σύστασης της συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αλλοίωσης αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Αν η αναίρεση γίνει δεκτή, η δικογραφία θα επιστρέψει για τρίτη φορά σε Συμβούλιο Εφετών που θα αποφανθεί για τους 28 κατηγορούμενους με νέο βούλευμα. Αν δεν γίνει δεκτή, τότε θα παραπεμφθούν οριστικά και αμετάκλητα σε δίκη.

Θυμίζουμε ότι οι 28 κατηγορούμενοι της υπόθεσης που σύμφωνα με το βούλευμα έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, είναι οι Ευάγγελος Μαρινάκης, Γιώργος Σαρρής, Θεόδωρος Κουρίδης, Αριστείδης Σταθόπουλος, Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, Νικόλαος Προύντζος, Γεώργιος Δούρος, Αθανάσιος Μπριάκος, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Ιωάννης Κάμπαξης, Απόστολος Αμπάρκιολης, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Αθανάσιος Γιάχος, Ηλίας Σπάθας, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Γεώργιος Λαναρής, Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Δημήτριος Αμαραντίδης, Ηλίας Ιωάννου, Αλέξανδρος Καλογέρης, Δημήτριος Μάνου, Χαράλαμπος Παυλίδης, Γεώργιος Σκαθαρούδης, Guilermo Perez Moreno, Γεώργιος Σπανός, Ιωάννης Αγγελόπουλος και Ιωάννης Κομπότης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x