Μια συγκινητική συνέντευξη έδωσε στο «Sky Sports» μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης και την πρόκριση της Σκωτίας στο Euro o Ράιαν Κρίστι.
Ο 25χρονος χαφ είχε σκοράρει το γκολ για το 1-0 των Σκωτσέζων, βγήκε αλλαγή στο 87ο λεπτό και είδε την ομάδα του να δέχεται την ισοφάριση από τη Σερβία στο 90'. Τελικά, όμως, οι Σκωτσέζοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι και ο Ρίτσι ανέφερε πως το όλο άγχος που είχε βλέποντας το ματς από τον πάγκο, ήταν ότι χειρότερο έχει συμβεί στη ζωή του!
«Νομίζω πως όλοι πίσω στο σπίτι θα κάνουν ένα πάρτι απόψε. Το προσπαθούσαμε για τόσα χρόνια. Το ξέρουμε, το ξέρετε κι εσείς, όλοι το ξέρουν πως βγάλαμε μια... μαϊμού από την πλάτη μας τώρα. Βγαίνουμε από αυτή την κατάσταση», ανέφερε ο Κρίστι μιλώντας στο «Sky Sports» και εννοούσε πως η εθνική ομάδα της Σκωτίας έβγαλε από πάνω της τη ρετσινιά των «loosers» και πως δεν μπορούσε να αγωνιστεί σε μια μεγάλη διοργάνωση.
«Το αφιερώνω σε όλους. Όλο το έθνος πέρασε έναν δύσκολο χρόνο και θέλαμε να δώσουμε λίγο χαρά σε αυτή την χώρα. Είναι ένα απίστευτο βράδυ», συνέχισε για να καταλήξει: «Όταν είσαι στο γήπεδο, νιώθεις πως μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις τα πράγματα αλλά τη στιγμή που βγαίνει εκτός απλά δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τον αγώνα. Ήταν φρικτό, αυτά τα πέναλτι είναι πιθανότατα το χειρότερο πράγμα που μου έχει τύχει στη ζωή μου».
?? "We deserve it, we've been through so many years"
— Football Daily (@footballdaily) November 12, 2020
Ryan Christie gives an emotional post-match interview after Scotland's qualification trying to hold back the tears ?????????????? ?? pic.twitter.com/MbkBHTmo0R
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






