Ιταλία

Η επόμενη «πρόκληση» στην Ιταλία του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Ζαλίζουν» οι επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους!

Τα γενέθλιά του έχει αύριο (5 Φεβρουαρίου) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός!

Ο διεθνής άσος της Γιουβέντους έχει καταφέρει μέχρι σήμερα επί ιταλικού εδάφους να πετύχει 87 γκολ σε 112 ματς με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Πλέον η επόμενη πρόκληση του «CR7» είναι να σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ στην Ιταλία, όντας ο ποδοσφαιριστής που σπάει γρηγορότερα το φράγμα των 100 γκολ στη γειτονική χώρα!

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται 13 γκολ στα επόμενα 11 παιχνίδια της Γιουβέντους για να σπάσει το σχετικό ρεκόρ του Ομάρ Σιβόρι.

Ο Αργεντινός φορ είχε καταφέρει να σημειώσει το συγκεκριμένο επίτευγμα μετά από 8 χρόνια, αφού έπαιξε στη «Γηραιά Κυρία» από το 1957 μέχρι το 1965, και αποτελεί τον ρέκορντμαν μετά από 124 παιχνίδια.

Το θέμα είναι αν ο Κριστιάνο θα καταφέρει να πετύχει το συγκεκριμένο ρεκόρ, πετυχαίνοντας 13 γκολ στα επόμενα 11 ματς ή θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να φτάσει στα 100 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x