Γενικά

Σέλουκ για Κριχόβιακ: «Δεν είναι τίποτα ως ποδοσφαιριστής, επέστρεψε σαν τσαντισμένο κανίς»

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στην αγωνιστική αξία του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ο Ουκρανός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ.

Άστραψε και βρόντηξε ο Ντμίτρι Σέλουκ για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ! Ο Ουκρανός ατζέντης παραχώρησε συνέντευξη στο «sportsdaily.ru» και -αναφερόμενος στο κατά πόσο δύνανται οι παίκτες με ρωσικό διαβατήριο να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα- μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον μέχρι πρότινος άσο της ΑΕΚ.

«Το λέω μία και για πάντα. Μην συνδέετε το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Αφήστε τους πολιτικούς να φροντίσουν γι' αυτά. Υπάρχει ένα πολύ καλό παράδειγμα, αυτό του Κριχόβιακ. Ακόμα κι εάν υπάρχει πίεση πάνω του -έφυγε, μετά κανείς δεν τον χρειάστηκε- επέστρεψε σαν τσαντισμένο κανίς. Επέστρεψε γιατί κανείς δεν πληρώνει και ως ποδοσφαιριστής δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχουν προβλήματα με τα ρωσικά διαβατήρια στην Ευρώπη. Μπορείς να πας και να παίξεις όπου θέλεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέλουκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος χαφ μετά τον δανεισμό του στην «Ένωση» επέστρεψε στην Κράσνονταρ. Με τη ρωσική ομάδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και πλέον μένει να ξεκαθαριστεί το εάν παραμείνει στις τάξεις της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x