Ισπανία

Κρούση της Μπαρτσελόνα στον Γκαρσία

Ακόμη ένας προπονητής προστέθηκε στην ήδη μεγάλη λίστα της Μπαρτσελόνα για την διαδοχή του Τάτα Μαρτίνο. Ο λόγος για τον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος δεν επιθυμεί να φύγει από τη Ρόμα.

Εντυπωσιακή είναι η φετινή πορεία της Ρόμα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν μετά από τέσσερα χρόνια να επιστρέψουν στο Champions League, έχοντας μάλιστα μείνει εκτός Ευρώπης τις δύο τελευταίες σεζόν.

Η επιτυχία αυτή πιστώνεται στον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος ήδη φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πριν από μερικές μέρες είχε ακουστεί πως ο Γάλλος τεχνικός απασχολεί την Παρί Σεν Ζερμέν για να αντικαταστήσει τον Λοράν Μπλαν, όμως σημερινό δημοσίευμα της «Messaggero» υποστηρίζει ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της εφημερίδας που εδρεύει στη Ρώμη υποστηρίζει ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη προσεγγίσει τον 50χρονο προπονητή.

Ωστόσο, εκείνος παρουσιάζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την ομάδα που δημιούργησε ο ίδιος και, μάλιστα, σύντομα θα μιλήσει με τη διοίκηση των Ρωμαίων για να προχωρήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x