Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς. Παρότι το πρωτάθλημα στην Κύπρο έχει διακοπεί οριστικά, οι ομάδες συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και σε λίγο καιρό την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν.

Στα καθιερωμένα τεστ που διεξήχθησαν σήμερα, ένας ποδοσφαιριστής που προήλθε από το εξωτερικό βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς ωστόσο να γίνει αναφορά στο όνομά του. Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε και μπήκε σε καραντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ενημερώνει ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Ο ποδοσφαιριστής πριν την άφιξή του στην Κύπρο πέρασε από εξέταση Covid-19, με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Όπως σε κάθε περίπτωση άφιξης ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, με πρωτοβουλία της ομάδας μας, υποβλήθηκε εκ νέου σε εξέταση Covid-19, σε συνεργασία με ιδιωτικό ινστιτούτο. Το αποτέλεσμα της εξέτασης εκδόθηκε σήμερα και είναι θετικό.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την άφιξή του παρέμεινε σε καραντίνα, σε ξενοδοχείο και δεν ενσωματώθηκε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας, ούτε ήρθε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού της ομάδας.

Υπό τις οδηγίες των αρμόδιων του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, σε χώρο που υπέδειξε το Υπουργείο Υγείας, ακολουθώντας αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube