Δεν μακροημέρεψε στον Εργοτέλη ο Εστέμπαν Σολάρι. Μόλις δύο μήνες μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου, ο Αργεντινός επιθετικός αποχαιρετάει εκ νέου την Ελλάδα (το καλοκαίρι έφυγε από την Ξάνθη και πήγε στην Κίνα) και ο λόγος είναι πως αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα. Ο 34χρονος φορ έκανε εννέα συμμετοχές και σκόραρε μια φορά, στο ματς με τον Ατρόμητο στην Κρήτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Εστέμπαν Σολάρι, έπειτα από σχετικό αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Το ΔΣ της ΠΑΕ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον μεταπείσει, ώστε να παραμείνει και να συνδράμει στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω του μεγέθους του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δήλωση Εστέμπαν Σολάρι: «Έπειτα από προσπάθεια δύο εβδομάδων να δώσω λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αναγκάζομαι να λύσω την συνεργασία μου με τον Εργοτέλη και να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι, ότι πρέπει να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την οικογένεια του Εργοτέλη για την βοήθεια που μου παρείχε και την κατανόηση. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Σύλλογο και γιατί όχι να επιστρέψω στην ομάδα κάποια άλλη στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube