Ελλάδα

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Κρστιτς

Ο Πέριτσα Κρστιτς είναι από την Πέμπτη ο νέος προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στη θέση του Σπύρου Φιλίππου.

Ο Πέριτσα Κρστιτς ανέλαβε ξανά τις τύχες της ποδοσφαιρικής γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος Σέρβος τεχνικός θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον Σπύρο Φιλίππου που παραιτήθηκε την Τετάρτη από την πρωταθλήτρια Ελλάδος για προσωπικούς λόγους, με τον Κρστιτς να επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» μετά από 13 χρόνια και δύο θητείες με ισάριθμους τίτλους πρωταθλήματος με τις «ασπρόμαυρες».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου μας ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πέριτσα Κρστιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην εθνική Σερβίας και στη Μάσινατς, την οποία και έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα στο σερβικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ήρθε για πρώτη φορά το 2005, όποτε και έμεινε για δύο χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα (2005/06, 2006/07). Η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη δρομολογήθηκε μετά από έντεκα χρόνια, όπου έκατσε ξανά στον «ασπρόμαυρο» πάγκο για να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα (2018/19), αήττητος και σημειώνοντας ρεκόρ επίτευξης τερμάτων (106).

Μετά τη συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Πέριτσα Κρστιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:
«Με χαρά και χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά δέχτηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, για να ολοκληρώσω το έργο που ξεκινήσαμε την προηγούμενη φορά, και που, δυστυχώς, διακόπηκε για προσωπικούς μου λόγους, οι οποίοι δε μου έδωσαν την χαρά να αγωνιστώ με την ομάδα στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε νίκες.

Είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνω την ομάδα και κάθε φορά από τις δύο προηγούμενες κατακτούσαμε τους τίτλους. Αυτό θέλω να κάνουμε και τώρα. Το ρόστερ το ξέρω, το εμπιστεύομαι και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, όπου ανυπομονώ να συναντήσω γνώριμά μου πρόσωπα. Είναι ευλογία να εργάζεσαι στην ομάδα που αγαπάς και υποστηρίζεις και εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν».

Dobrodosao nazad treneru! Welcome back coach»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x