Ιταλία

Ξεμένει από επιθετικούς η Ίντερ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα μείνει για 15 μέρες εκτός υποχρεώσεων, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να ψάχνει εναλλακτικές και να σκέφτεται την ενεργοποίηση του Μάουρο Ικάρντι.

Ολοένα και λιγοστεύουν οι λύσεις στην επιθετική γραμμή της Ίντερ.

Ο Κεϊτά Μπαλντέ είναι αμφίβολος και ο Μάουρο Ικάρντι επέστρεψε προ δύο ημερών στις προπονήσεις μετά από 40 ημέρες και παραμένει άγνωστο εάν είναι σε κατάσταση να βγάλει 90λεπτο και να βοηθήσει την ομάδα του.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Λαουτάρο Μαρτίνες χτύπησε στην προπόνηση και από το ιατρικό επιτελείο των «νερατζούρι» έγινε γνωστό πως θα μείνει εκτός για 15 ημέρες. Αυτό σημαίνει πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει να λύσει έναν... γρίφο για το ερχόμενο ματς με την Λάτσιο, με τα ιταλικά Μέσα να υποστηρίζουν πως σκέφτεται την ενεργοποίηση ξανά του Ικάρντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x