Ισπανία

«Ξινίζει» για Λας Πάλμας ο Γκαμπιγκόλ

Ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα δεν δείχνει διατεθειμένος να απαντήσει θετικά στην πρόταση δανεισμού της Λας Πάλμας τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει στην Ίντερ και να αποδείξει την αξία του.

Δεν ψήνεται να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Λας Πάλμας ο Γκαμπιγκόλ. Ο Βραζιλιάνος σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να συνεχίσει στην Ίντερ για να αποδείξει την αξία του.

«Μέχρι στιγμής, θα μείνω. Είμαι χαρούμενος, παρότι είναι φυσιολογικό όταν δεν παίζεις κάπου να βαριέσαι. Θέλω να παίξω, περιμένω μια απόφαση σύντομα, ωστόσο για την ώρα μένω στην Ίντερ. Η πρώτη μου χρονιά δεν ήταν εύκολη. Μάθαινα ακόμη και προσπαθούσα να προσαρμοστώ όπως κάθε νέος παίκτης», είπε στην Globoesporte μεταξύ άλλων.

Η Λας Πάλμας εξακολουθεί να κυνηγάει πολύ την συγκεκριμένη υπόθεση και μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο την Πέμπτη για να κλείσει το deal.

Η αρνητική στάση του Βραζιλιάνου κάνει την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά να εξετάζει πλέον κι άλλες περιπτώσεις για την επίθεση, ενώ δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x