Ελλάδα

Κύμα αντιδράσεων από Ενώσεις για τον Περέιρα

Ανεπιθύμητος για πολλούς παράγοντες ποδοσφαιρικών Ενώσεων θεωρείτα ο Μέλο Περέιρα, με αποτέλεσμα να αναμένονται αντιδράσεις στην ερχόμενη Γ.Σ της ΕΠΟ.

Ετοιμάζονται να αντιδράσουν παράγοντες ποδοσφαιρικών Ενώσεων για την εντολή της FIFA να παραμείνει ο Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν εκδηλώσει ανοιχτά την αντίθεσή του για την παραμονή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, με αρκετές Ενώσεις να δείχνουν πως συμφωνούν.

Οι ενστάσεις αναμένεται να εκφραστούν στην ερχόμενη Γ.Σ της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου, παρουσία εκπροσώπων της UEFA και της FIFA.

Τα βασικά τους επιχειρήματα σύμφωνα με την “Live Sport” είναι πως η ελληνική διαιτησία έχει κάνει βήματα πίσω, λόγω του ορισμού ξένων διαιτητών, ενώ αναμένεται να τεθεί και το οικονομικό, αφού ο Περέιρα λαμβάνει 22.000 ευρώ το μήνα, ποσό που για κάποιες Ενώσεις αποτελεί την ετήσια επιχορήγηση.

Βέβαια, η απόφαση δύσκολα θα αλλάξει, αφού ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών της FIFA Μπιορν Βάσαλο δήλωσε πριν λίγες μέρες πως η απόφαση έρχεται από τη Ζυρίχη και δεν μπορεί να κάνει διάλογο για αυτήν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x