Ισπανία

Ζορίστηκαν Βαλένθια και Μπέτις

Αγχωτική πρόκριση για Βαλένθια και Μπέτις στους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Δύσκολες προκρίσεις για Βαλένθια και Μπέτις στους «32» του Κυπέλλου Ισπανίας. Αμφότερες χρειάστηκαν την παράταση για να κάμψουν την αντίσταση των Αρεντέιρο και Ταλαβέρα. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 3-1 εκτός έδρας και ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει 1-1. Ο Μούσα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μαγκισάνο ισοφάρισε στο 8’. Την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Μπορδαλάς έγειρε ο Γκιγιαμόν στο 99ο λεπτό, ενώ στο 113’ ο Βαγιέχο «κλείδωσε» τη νίκη για τη Βαλένθια.

Ματς-θρίλερ έγινε και το Ταλαβέρα-Μπέτις, οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 4-2 επίσης στην παράταση. Ο Γκόνγκορα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 7’ με πέναλτι. Η απάντηση από την ομάδα του Πελεγκρίνι έδωσε ο Ιγκλέσιας μόλις στο 14’ και ο Χοακίν έδωσε προβάδισμα στο 61’ με πέναλτι. Η Μπέτις είχε την κατάσταση στα χέρια της, αλλά ο Περάλες ισοφάρισε στο 89’. Λάινες (116’) και Κανάλες (119’) χάρισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Μπαλεάρες διέλυσε τη Χετάφε, επικρατώντας 5-0. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής, την οποία δέχθηκε ο Καμπάκο στο 32', με το σκορ στο 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Αμορεμπιέτα-Αλμερία 1-2
Αρεντέιρο-Βαλένθια 1-3
Ταλαβέρα-Μπέτις 2-4
Γιανέρα-Μαγιόρκα 0-6
Λούγκο-Μιραντές 1-2
Αλμπαθέτε-Κάντιθ 0-1
Μπαλεάρες-Χετάφε 5-0
Λα Κορούνια-Οσασούνα 1-2
Μάνχα-Γρανάδα 1-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x