Κύπρος

Καθάρισε την πρόκριση με οχτάρα από το πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ Λάρνακας

Εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της Κύπρου έκλεισε η ΑΕΚ Λάρνακας από το πρώτο παιχνίδι, καθώς επικράτησε με 8-0 κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας.

Η ΑΕΚ Λάρνακας ισοπέδωσε τον Ονήσιλου Σωτήρας με 8-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για το κυπριακό Κύπελλο και πλέον μπορεί να κοιτάει ποιος θα είναι ο αντίπαλος της στον ημιτελικό του θεσμού.

Για την ομάδα του Νταβίντ Καταλά τα γκολ πέτυχαν ο Ντάρμπισαϊρ στο 8’, στο 15 ο Μιλίσεβιτς έκανε το 2-0, Ρομό στο 24’ και ο Παναδέρο στο 34’ διαμόρφωσαν το 4-0 του ημιχρόνου. Στο 70’ ο Ναούμ έκανε το 5-0, ενώ ο Ολατούντζι έκανε το 6-0 στο 84’. Το τελικό 8-0 ήρθα από τα τέρματα που πέτυχαν ο Αναστασίου στο 87’ και ο Τάντι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ΑΕΛ Λεμεσού υποδέχτηκε την Ομόνοια, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς που θα γίνει στις 13 Απριλίου στο «ΓΣΠ».

Οι δύο ομάδες έμεινα στο 1-1 με τον Σάντος να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 50’, ενώ η Ομόνοια έφτασε στην ισοφάριση με τον Παπούλη στο 60’. Να σημειωθεί ότι ο κανόνας με το εκτός έδρας γκολ στη Κύπρο ισχύει ακόμα, οπότε οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x