Κύπρος

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΑΕ Λεμεσού και Ολυμπιακός Λευκωσίας

ΑΕ Λεμεσού και Ολυμπιακός Λευκωσίας ήρθαν ισόπαλοι με Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση αντίστοιχα, ωστόσο εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου με βάση το συνολικό σκορ.

Έκλεισε η τετράδα του Κυπέλλου Κύπρου!

Στον αγώνα που έγινε στο «Αμμόχωστος - Επιστροφή», Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1. Την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, πήρε η ομάδα της Λεμεσού καθώς στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει με 1-0. Η ΑΕΛ προηγήθηκε και έθεσε τις βάσεις πρόκρισεις από το 19' με τον Ντεβέστ, ενώ οι γηπεδολυχοι ισοφάρισαν στο 26' με τον Μπάνζα, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν ένα λυτρωτικό γκολ ακόμη.

Με ισόπαλο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και το τελευταίο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Την πρόκριση στους «4» πήρε ο Ολυμπιακός, αφού ήταν η ομάδα που κέρδισε στον πρώτο αγώνα με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πεχλιβάνη μόλις στο 6', και ισοφαρίστηκαν στο 89' με τον Αντονί, χωρίς να απειληθούν στο τέλος για την πρόκριση.

Προηγουμένως, Πάφος FC και Ομόνοια πανηγύρισαν τις προκρίσεις κόντρα σε Δόξα και ΑΠΟΕΛ, επομένως συμπληρώθηκε η τετράδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο, με την κλήρωση να αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x