Κύπρος

Ταπείνωσε με «εξάρα» τον Εθνικό Άχνας και πλησίασε τον ΑΠΟΕΛ ο Άρης Λεμεσού

Ο Άρης Λεμεσού, έκανε υγιεινό περίπατο στην έδρα του Εθνικού Άχνας, τον οποίο και συνέτριψε με το επιβλητικό 6-2, για την 21η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος πλησιάζοντας τον ΑΠΟΕΛ.

Έκανε το πρωτάθλημα υπόθεση για δυο ο Άρης! Η ομάδα της Λεμεσού, έβγαλε χαρακτήρα πρωταθλητή, συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-2 εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας και μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ στους τέσσερις βαθμούς.

Οι «πράσινοι» μπήκαν στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια και μόλις στο 3' με το γκολ του Μπένγκστον, ενώ στο 29' ο Γκομίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ για το πρώτο μέρος.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μόντνορ στο 54' να κάνει το 3-0, ενώ στο 68' ο Σεμέδο άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη Λεμεσού κάνοντας το 4-0 στο 68'.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς, με τον Μεσκίδα να μειώνει στο 71' και τον Ντε Ιριόνδο οκτώ λεπτά αργότερα να κάνει το 4-2. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πάτησαν ξανά το γκάζι και με ένα γκολ από τον Σπόλιαριτς στο 85' και τον Σαβό στο 89' έφτασαν στο επιβλητικό 6-2.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x