Κύπρος

«Ανάσαναν» Οθέλλος Αθηαίνου και Δόξα Κατωκοπιάς

Σημαντικές νίκες στη «μάχη» για την παραμονή πέτυχαν Δόξα Κατωκοπιάς και Οθέλλος Αθηαίνου καθώς επικράτησαν της Νέας Σαλαμίνας (1-0) και του Εθνικού Άχνας (2-1), αντίστοιχα.

Αποφασιστικό βήμα παραμονής για Δόξα Κατωκοπιάς και Οθέλλο Αθηαίνου!

Οι δυο ομάδες πέτυχαν σημαντικές νίκες για την 10η αγωνιστική στον Β΄Όμιλο της Β΄Φάσης του πρωταθλήματος Cyta και πλέον πήραν... ανάσα προκειμένου να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Από τη μια η Δόξα Κατωκοπιάς επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Νέας Σαλαμίνας φτάνοντας τους 28 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν στο 31' όταν ο Αλσέους, με συρτό πλασέ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κίσσα.

Το «χρυσό» γκολ σκόραρε στο 68' για τη Δόξα ο Πούριτς, μετά από κόρνερ του Βελκόφσκι, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ενδεκάδες του ματς:

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Τάντι, Φοφανά, Τρούγιτς (87' Προβυδάκης), Σαντίκ (70' Μέσκα), Ναμπί (76' Χ.Κυριάκου), Βελκόφσκι, Αλσεούς, Αντωνιάδης, Πούριτς, Ασάντε

Στον πάγκο: Μανουσόπουλος, Π.Κυριάκου, Λοιζίδης, Αντενόν, Προβυδάκης, Ε.Κυριάκου, Χ.Κυριάκου, Μέσκα, Χάνι

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Κίσσας, Μιγκελίτο, Φερνάντεθ (77' Κονέ), Καρλίτος (71' Κουσμάνοβιτς), Παπαγεωργίου (57' Νάρσινγκ), Λέουκο, Γιάνκα (57' Ντουρμισάι), Οφόρι, Βίκτωρος, Ντιακιτέ, Κατσιάρης (57' Μπεχαράνο)

Στον πάγκο: Μελίσσας, Κονατέ, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι, Κουμούρης, Κουσμάνοβιτς, Μπεχαράνο, Κονέ, Φράγκος, Προκοπίου, Γκουανίνι

Σπουδαία νίκη και για τον Οθέλλο που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Άχνας.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες ο Οθέλλος πήρε πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας 2-1 και έφτασε στους 26 βαθμούς και στην 7η θέση της βαθμολογίας. Στους 46 έμεινε ο Εθνικός που βρίσκεται στην τρίτη θέση!

Το 1-0 επιτεύχθηκε στο 32ο λεπτό όταν από φάουλ, ο Χριστοδούλου με τακουνάκι, βρήκε τον Ναρντίνι που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ!

Οι γηπεδούχοι έβαλαν γερά θεμέλια νίκης τρία λεπτά αργότερα. Λάθος στην άμυνα του Εθνικού με τον Αρτυματά να χάνει την μπάλα από τον Πιχ, που μπήκε στην περιοχή ξεπέρασε και τον Παναγή και με πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του για το 2-0.

Ο Εθνικός Άχνας, πάλεψε για την ισοφάριση και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 58' σε 2-1 με τον Περατικό να σκοράρει με έξοχο, δυνατό σουτ για το τελικό 2-1.

Οι ενδεκάδες:

Οθέλλος: Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Κυριάκου, Χριστοδούλου, Σούτο, Κατσιάτης, Καστάνας, Χατζηπασχάλης, Πίχ.

Στον πάγκο: Τζιακουρής, Μαλλουρή, Μπραμπίγια, Σανγκαρέ, Παυλή, Σλάβικ, Ανάνγκ, Κόπα, Μαϊσουράντζε, Μιτσής, Ιωάννου, Κορίνους.

Εθνικός Άχνας: Παναγή, Ριστέφσκι, Σπιρόφσκι, Περατικός, Ηλία Κ, Πεχλιβάνης, Ιωάννου, Αρτυματάς, Ιωαννίδης, Ηλία Μ, Χριστοφή.

Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Σταυρινού, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Μπίκερ, Νικολάου, Μπέκερ, Στυλιανού, Καμπρέρα, Ντράζιτς, Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x